duminică, 23 iunie 2019

BDM100 clona

   In acest tutorial prezint programatorul pentru tuning BDM100. Acesta este un programator cu un pret foarte scazut ,dar are dezavantajul ca poate accesa ECU doar in conexiune BDM.Totusi el merita sa fie prezent in atelierele de electronica auto datorita unor caracteristici deosebite.Arhitectura programatorului este foarte simpla si se bazeaza pe utilizarea unui procesor Motorola HC11.Datorita caestui lucru el are posibilitatea sa lucreze pe orice sistem de operare ,fara cerinte deosebite de sistem.instalarea driverelor este foarte facila ,chiar intreaga instalare a software dureaza doar cateva minute.Destinatia principala a acestui programator este de a citi flashul si epromul ,iaracolo unde este necesar si flashul din procesorul MPC.Avand la dispozitie aceste date putem fie clona pentru inlocuire,fie sa ii crestem puterea sau orice alta modificare software dorim.Nu este de neglijat nici capacitatea de a citi separat epromul,in cazul in care dorim sa facem immo off.
   O caracteristica importanta a acestui programator este cea de a avea capacitatea de a utiliza file cu extensia .dim,lucru pe carealte programatoare nu il pot face.
   Pentru a putea utiliza cu succes acest programator recomand utilizarea adaptoarelor de la BDM Frame ,datorita faptului ca cele care sunt livrate odata cu programatorul sunt practic inutilizabile (veti gasi explicatia acestui lucru in cadrul tutorialului).
    Daca informatiile prezentate va sunt de folos nu uitati sa sprijiniti activitatea canalului video prin SUBSCRIBE si SHARE!

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu