joi, 21 decembrie 2017

Clasificare piese auto

   Cunoasterea clasificarii pieselor auto ne ajuta in luarea deciziei de comanda atunci cand cumparam online piese auto .Astfel pe langa criteriul piretului este bine sa il adugam si pe acesta pentru afce cea mai buna alegere .
   Asadar piesele pot fi clasificate in trei categorii importante.
1.Piese OE (Original equipement); acestea au sigla marcii auto si logoul producatorului .Ele mai sunt denumite si piese de prim montaj si au pret ridicat in compartie cu celelate ,dar avem certitudinea ca sunt de o calitate foarte buna .Aceste piese sunt vandute de catre producatorul marcii auto direct comerciantilor.
2.Piese OEM (Original equipement manufacturier) ,au inscriptionat doar logoul producatorului ,fara a fi si sigla marcii .Sunt de buna calitate ,pret rezonabil .Ele sunt livrate de producator direct comerciantilor fara a fi implicata marca auto  careia ii  sunt destinate .
3.Piese AFTERMARKET sunt piese care sunt produse de producatori diferiti fata de cei OE sau OEM , care au cumparat dreptul de a produce aceste piese de la acestia . Piesele aftermarket sunt lowcost dar din pacate de multe ori nu au calitatea ceruta si ne trezim cu surprize neplacute.
   In momentul achizitiei este bine sa cereti referinte despre clasa in care se incadreaza piesele comandate ,pentru a putea corela exigentele dvs cu bugetul alocat.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu