sâmbătă, 23 decembrie 2017

Tester BMW

   Unul din cele mai bune testere pentru marca BMW este BMW ICOM A2+B+C.Numele este destul de exotic si nu spune prea multe.Acesta este testerul folosit in toate reprezentantele BMW . El are capacitatea de a efectua diagnoza la un nivel superior pe toate modelele acestei marci ,de la primele modele care au avut implementata optiunea de diagnoza on board ,pana la ultimile aparitii din seria F10 si F35.Nu se limiteaza doar la diagnoza ,el putind fi folosit si la programare offline.
  Numele destul de straniu ale acestui tester vine de la cele trei componente ale sale ,respectiv modulele A2, B si C. A2 (este denumit asa pentru ca este a doua versiune a acestui modul,upgradata fata de versiunea anterioara) permite diagnoza pe masinile generatie noua,dotate cu DLC cu standard OBD2 .Ea se cupleaza la laptop prin intermediul retelei LAN .
  Modulul B este utilizat pentru accesrea modulelor masinii pe reteaua de mare viteza pe fibra optica  (este necesara mai ales in cazul upgradeului de navigatie,volumul de date transmis si scris fiind foarte mare).Fara acest modul reprogramarea dura foarte mult de ordinul orelor.
    Modulul C este destinat modelelor mai vechi ale acestei marci, care erau dotate cu mufa cu 20 de pini in compartimentul motor.

http://www.diagnoza-auto.net/products/bmw-icom-a2-b-c/
BMW ICOM A2+B+C


Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu